Samenwerking tussen Inbit en Rondt: Refurbishen van Computers en Mobiele Apparaten

Samenwerking tussen Inbit en Rondt: Refurbishen van Computers en Mobiele Apparaten

Hoe garandeert Rondt de kwaliteit van de refurbished laptops, computers en mobiele apparaten? Inbit, een onderdeel van WerV en Rondt werken samen om de levensduur van elektronische apparaten te verlengen en tegelijkertijd maatschappelijke impact te creëren.

Wie is Inbit?

Inbit is de ICT tak van het participatie-aanbod van WerVInbit ontvangt bruikbare tweedehands smartphones, laptops, computers en meer van bedrijven en instellingen. Iedere laptop en desktop wordt intern gewiped en extern volledig schoongemaakt en getest. Eventuele defecten worden gerepareerd. De laptops, desktops en smartphones zijn hierna volledig refurbished en worden, voorzien van een nieuwe geïnstalleerde Windows of Android versie. De systemen zijn ruimschoots voldoende om nog jaren plezier van te hebben.

Waarom is Inbit de juiste partner voor Rondt?

  1. Gecertificeerd data wipen: Inbit zorgt ervoor dat alle gegevens veilig worden verwijderd voordat apparaten worden hergebruikt. Zo kunnen we onze klanten hoogwaardige, gereviseerde apparaten aanbieden zonder risico op datalekken.

  2. Reparaties en upgrades: Inbit voert reparaties uit en voegt upgrades toe aan apparaten. Hierdoor kunnen we de levensduur van deze elektronica verlengen en bijdragen aan een circulaire economie.

  3. Hoog kwaliteitsniveau: Inbit levert refurbished apparaten van topkwaliteit. Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare hardware die aan strenge normen voldoet.

  4. Nuttige dagbesteding: Door samen te werken met Inbit, krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding. Dit draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Maatschappelijke meerwaarde

We zijn trots op deze samenwerking, want samen kunnen wij onze doelstelling realiseren: het verdubbelen van de levensduur van computers en mobiele apparaten. Tegelijkertijd dragen we bij aan een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.

 

Neem snel een kijkje bij ons aanbod van laptop abonnementen in de webshop.

Heb je specifieke vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op via de klantenservice.

Afbeelding: Inbit en Rondt werken samen aan het refurbishen van elektronische apparaten door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.