Veelgestelde vragen

Inklapbare content

Hoe werkt het nemen van een abonnement op computers en mobiele apparaten?

Doordat jij jouw computer of mobiele apparaat least blijft Rondt altijd eigendom van het apparaat. Daarom blijft Rondt ook altijd verantwoordelijk dat jij een goed apparaat hebt dat werkt. Ook buiten de garantieperiode. Jij mag van ons verwachten dat wij de beste service verlenen en wij verwachten van jou dat jij zorgvuldig met je apparaat omgaat.1. Bestel je apparaat met de door jou gewenste service

2. Kies je voor installatie door Rondt bij jou op locatie? Dan bellen wij jou op om jouw wensen door te spreken. Vervolgens prikken we een datum waarop de installatie plaatsvindt.

3. Installeer jij jouw device zelf? Dan ontvang jij deze uiterlijk binnen 5 werkdagen thuis

4. Geniet van jouw device!

5. Aan het einde van jouw contract mag je kiezen: huur je het device door of ruil hem om voor een ander exemplaar

Welke specificaties hebben jullie computers en mobiele apparaten?

Wij leveren altijd laptops met de bedoeling dat jij er nog jaren plezier van kan hebben voor dagelijks gebruik. Wij hanteren daarom altijd strenge minimale eisen voor laptops en desktops:

1. Processor: Minimaal een i5, Ryzen 5 of beter

2. Werkgeheugen: Minimaal 8gb RAM

3. Harde schijf: Minimaal 256GB SSD

4. Beeldscherm: 14-15 inch

5. Accuduur: minimaal 5 uur

Ons streven is voor elk apparaat dat jij hier minimaal nog 4 jaar mee kunt werken.

Welke merken levert Rondt?

Dit is afhankelijk van het refurbished aanbod dat wij op dat moment hebben. Wij werken uitsluitend met A-merken zoals bijvoorbeeld: Dell, HP, Lenovo

Kan ik specifieke voorkeuren voor mijn apparaat doorgeven?

Je mag altijd jouw voorkeuren voor een merk of bepaalde specificaties doorgeven. Afhankelijk van het aanbod dat wij op dat moment hebben kunnen wij er meestal wel aan voldoen. Bel gerust om het te af te stemmen.

Wat is de leeftijd van apparaten die Rondt levert?

Voor laptops en computers geldt:
Maximaal 4 jaar oud (meestal 2-3 jaar oud)

Voor telefoons en tablets geldt:
maximaal 2 jaar oud (meestal 1 jaar oud)

Hoe werkt de betaling?

Nadat jij het apparaat hebt besteld betaal je eenmalig via iDeal waarna er maandelijks automatische incasso volgt tot het moment dat jij je abonnement opzegt.

Wat gebeurt er als mijn apparaat kapot gaat?

Onze prioriteit is dat jij zo snel mogelijk weer online kan zijn. Meld jouw defect aan via de helpdesk. Stuur het zo snel mogelijk op naar ons en dan ontvang jij een vervangend apparaat. Zo ben jij direct weer online.

Vervolgens beoordelen wij of het defect te maken heeft met een probleem dat buiten jouw macht ligt (bijvoorbeeld een gecrashte harde schijf of een defecte ventilator) dan valt het onder onze verantwoordelijkheid.

Heb jij het apparaat laten vallen of is deze gestolen? Dan ben jij ons een eigen risico vervschuldigd zoals vermeld in de algemene voorwaarden. In veel gevallen ben jij hiervoor verzekerd en kan jij de kosten claimen op jouw verzekering.

Krijg ik een BKR registratie?

Nee, voor het afsluiten van een abonnement krijg je geen BKR registratie. In veel gevallen voeren wij wel een persoons- en ID check uit.

Heb ik een recht op retour van 14 dagen?

Conform de wet koop op afstand heb jij recht op het ontbinden van de koop binnen 14 dagen na ontvangst.

Mocht je niet tevreden zijn dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@rondt.eu dan zorgen wij voor een snelle retourafhandeling.